Menu

LUNCH TOT 17 U

Houthakkersbrood:

– cannibale met augurk, uitjes, peterselie € 9,50

– ham € 6

– kaas € 6

– smos € 7,50

– martino € 6

– martino v/d chef (ansjovis,ei,augurk) € 7

Uitsmijter met ham en kaas € 9,50

Croque monsieur met garnituur (1/2 stuks) € 6/9,50

Croque madam met garnituur (1/2 stuks) € 7,5/ 11)

SALADES

Scampi/granny smith /dilledressing € 17,50

Spekjes/ appel/ frambozenazijn € 17,50

Geitenkaas /noten /appel /spekjes € 17,50

Tomaat-rivierkreeft € 22,50

Sla ‘Gust’ gepekelde zalm/rivierkreeft/garnaal/scampi € 25

PANNEKOEKEN OF WAFEL (14 – 17u)

Natuur € 3,50

Kies uw Toppings:

-suiker/siroop/confituur € 0,50

-chocoladesaus € 1

-ijs € 1,5 -slagroom € 1

-advocaat € 1,50

-boter € 0,50

-kinderbueno € 1,5

-banaan € 1

-hagelslag € 1

-nutella € 1

VOORGERECHTEN

Dagsoepje € 5,50

Bourgondische escargots € 9,90

Huisgepekelde zalm/yoghurt/komkommer/dille/radijs € 14,50

Kaaskroketje (1/2st.) € 7/12 Garnaalkroketjes/garnaalmayonaise/gefruite garnaal (1/2st.) € 8/14

Scampikroket diabolique (1/2st.) € 8/14

Scampi in lookroom € 14,50

‘Surf en turf’ van rundstartaar/ rivierkreeftjes/sesam/wasabimayonaise € 14,50

Asperges ‘Flamande’ € 13,50

Asperges met gerookte paling en kervel € 15,50

Asperges met gepekelde zalm en dille € 15,50

HOOFDGERECHTEN (voor groepen van meer dan 6 vragen wij te beperken tot max 4 hoofdgerechten)

Kalfsburger/groene boontjes / stoemp € 14,50

Stamppotje van rookworst /spek / graanmosterd € 15,90

Stoofvlees met Grimbergen en Luikse siroop € 16,50

Koninginnehapje ambachtelijk bereid zoals het hoort € 16,50

Spaghetti Bolognaise € 12,50

Ribbetjes van de chef € 18,50

Kabeljauwhaas/grijze garnaaltjes/stoemp € 25

Haantje in rode wijn/spekjes/champignons € 19,50

Tongrolletjes met stoemp en wintergroenten € 22,50

Chateaubriand met wintergroentjes, pepersaus of champignonsaus € 19,50

‘Surf en turf’ chateaubriand/ halve kreeft in citroenboter € 32,50

Zesrib graangevoederd/wet age/ op de plank/kruidenboter € 29,90

Goulash van Duroc/tomaat/komijn/paprika/oregano € 19,50

Doradefilet/lichte curry/groene asperge/kokos € 23,50

Scampi in lookroom € 19,50 Steak tartaar met frietjes € 19

‘Surf en turf’ steak tartaar van de chef met rivierkreeft € 24,50

Asperges ‘Flamande’ € 20

Asperges met gerookte paling en kervel € 23

Asperges met gepekelde zalm en dille € 24

Vegetarische schotel (wintergroenten van de dag) € 15

VOOR DE KLEINE GUSTJES (t/m 12 jaar)

Spaghetti bolognaise € 8,50

Vol-au-vent € 8,50

Curryworst met frietjes € 8,50

Vissticks met tartaresaus € 8,50

DESSERTS

Rijstpapje met vanille , saffraan en bruine suiker € 6,50

Crème brulée € 6,50

Mousse van chocolade / caramel/ bresiliennenootjes € 6,50

Homemade ‘Snicker’/geroosterde sesam/pinda/chocolade/caramel € 7,50

Verwenkoffie (koffie/3 mini-dessertjes) € 8,50

IJSCOUPES

Vanille € 6

Chocolade € 6

Mokka € 6

Dame blanche € 7

Banana split € 7

Brésiliènne € 7

Kinderijsje € 4,50

MAANDMENU (steeds per tafel te nemen) – € 29,90 p.p.

Degustatiebordje van de chef (drie mini voorgerechtjes)

of

Asperges à la Flamande

of

Bourgondische escargots

***

Haantje in rode wijn/spekjes/champignons

of

Goulash van Douroc/tomaat/komijn/paprika/oregano

of

Doradefilet/lichte curry/groene asperge/kokos

***

Chocoladetaartje